Om oss

À la carte: måndag - fredag från 17:00 (lördagar 18:00 eller enligt överrenskommelse)

Restaurang Lilla P

Enkelt, vällagat & med en nypa Kristiansta'.

På Nya Boulevarden 8, i det anrika Frimurarhuset, mitt på stortorget i Kristianstad, ligger vi, Restaurang Lilla P. Vi eftersträvar hög kvalitet - på vårt sätt. Hög kvalitet behöver enligt oss inte vara dyrt, pretentiöst och svårt - för oss är hög kvalitet istället kontinuitet, hantverk, lösningar och enkelhet.

 

Kontinuiteten återfinns i vår service och på våra tallrikar. För oss är det essentiellt att varje gäst återfinner samma känsla och är lika nöjd efter varje besök samt att varje tallrik som går ut från köket håller samma höga kvalitet.

 

Hantverket hoppas vi syns på våra tallrikar. Hela menyn lagas från grunden, på väl valda råvaror utan konstiga tillsatser. Vårt kök brinner för vad de lagar och vi hoppas innerligt att det märks.

 

Med lösningar avser vi vårt sätt att försöka se möjligheter istället för problem, eftersom din anledning att komma till oss är unik. Oavsett om du vill imponera på din affärspartner, fria till din pojkvän, testa det Skånska köket, slappna av med en god drink i en fåtölj, slänga i dig något enkelt eller vad du än vill, så vill vi finnas där för dig. Därför är även vår prisnivå varierad för att passa just ditt behov - för god mat behöver inte vara dyr mat.

 

Vårt koncept, både på tallriken och i vår service, präglas av enkelhet. Vi vill inte att du ska känna att du måste göra dig till för att passa in hos oss, att du måste kasta i dig maten eller att du måste öva på din franska för att beställa från vår meny. Istället vill vi att du kommer som du är, tar din tid och har det otroligt trevligt.

 

Kom in, så visar vi vad vi menar.

Varmt välkommen till oss på Restaurang Lilla P.

 

"En nypa Kristiansta"

 

Kristianstadtrakten har en lång och gedigen mattradition. Här finns allt från stora fabriker till små gårdar som producerar och levererar råvaror av fantastisk kvalitet. Här finns även en enkel, robust och samtidigt spännande traditionsrik matkultur.

Även om vi inte endast erbjuder ålagillen, gåsamiddagar, vildsvin och äggakakor så finns det alltid en liten nypa Kristiansta' i vår meny och självklart försöker vi alltid samarbeta med lokala producenter så mycket och så ofta vi kan.

 

Samarbeta? Kontakta oss!

För information om öppettider, bokning och annan kontakt kika gärna in på vår kontaktsida - tveka aldrig att höra av dig!

À la carte

måndag-lördag

 

Bordsbokning

Tel: 044-10 02 55

Mail: info@restauranglillap.se

Bli en del av gemenskapen -

häng med oss på facebook!